onsdag 12. oktober 2011

SPØRSMÅLRUNDE

Nå er jeg skikkelig blogger. Jeg skal ha spørsmålsrunde. Altså spør meg om hva dere lurer på så skal jeg svare på alle spørsmålene i et innlegg i slutten av uka.
Dette er meg. Hvis du lurte på det

Her er forresten adressa. Så trenger du ikke spør om det hvis du plutselig får et innfall om å sende meg noe:--)  
Hva lurer du på?

9 kommentarer:

  1. Heisan. Det er jo morsomt at du blogger - og jammen er du ivrig. Jeg kunne tenke meg bilder og litt om innholdet i din skolehverdag. Hvilke fag har du? Klem fra mams

    SvarSlett
  2. heeeeei babe!
    eg lure veldig på om du har noen planer for sommerferien? korti starte den og kor lenge vare den? har du planer om å komme sørover? eg har nemlig ein liten plan om at dåkk kasnkej kunne komt ein store gjeng ned her, bare ei langhelg eller noe, bodd på hotell og så kunne eg vist dåkk byen og "El Chalten" som e veldig populære plasser :) hehe! ellers så lure eg på om du kan fortelle litt om de beste vennene du har her !

    SvarSlett
  3. Hola mi chiquita! Hooimesjøl du e jo den fødte blogger, du! Fole svért å lese da sjø, og beklage dårlig oppfølging på kommentar-fronten. Ska skjerpe me. Haha, kommer ikke på et sånn veldig saklig spørsmål no i farta. Men i syns det var et fole bra tips med gulrotkake til vertsfamilien, så det e kult hvis du har en bra oppskrift? Så blir du ikke bare utvekslings-blogger, men også matblogger! Eventuelt kan du sende/linke til me, da. Når det gjeld tips til andre ting å lage (i et tidligere innlegg), foreslår i jo selvfølgelig bolla, sia du e etter min meining en dreven bollebaker. JO, forresten! No kom i på et spørsmål! I lure på om AFS i din region eller i Argentina generelt e "aktivt"? Feks.: arrangere dem nokken tura eller helga eller kvelda eller nokka? Kos d masse, je t'aime! Bisou

    SvarSlett
  4. halla balla filli fjalla!
    i bare lure på om du kan skrive litt om familien din, presentere litt kem dem e eller ka i skal si (detta gjeld selvfølgelig også dyra, sia du har KATT)
    ka e yndlingsmaten din der nede?
    ka savne du mest av mat som vi har hjemme i Norge?
    kordan e prisan i forskjell til Norge?
    e det stor forskjell på ungdom der og ungdom i Norge?
    kordan ser en typisk dag ut for d?
    ka ønske du d i julegave?
    og sist med ikke minst, det viktigste av alle mine spørsmål: kor mye savne du me???? (hvis du eventuelt savne me da, he-he)

    SvarSlett
  5. bloggefi!
    i lure på om du har fått d type/vurdere å få d type.
    i lure også på om du drakk øl på oktoberfest.
    og så lure i på om vi to skal dra til argentina sommeren 2013.

    Rix

    SvarSlett
  6. ..og en ting til! Har hørt at det er mye hval å se langs kysten av Argentina. Stemmer dette? hvor må jeg dra får å se det?

    Rix

    SvarSlett
  7. kor mye savne du å ha spansk me me og hans flatø?
    - sara <3333

    SvarSlett
  8. va du usikker om du skulle reise eller ikke? I har vært bestemt i mange år at i skulle reise, å no har i blitt usikker. Men om i skal reise blir det nok til Argentina, synes det virker så artig der, utifra bloggen din:):)

    SvarSlett
  9. Hallo :) Du er den fødte blogger :D
    Helt supert at du har spørsmålsrunde, og at du oppdaterer så ofte som du gjør :D
    Jeg lurte litt på om hvordan det går på skolen, altså fagene. Hvordan skoleuka de ser ut og om det er vanskelig å henge med!

    Jeg har vært på møter med Aspect, AFS og Explourius nå! Jeg har også snakket med rådgiveren. Han sa at de tidligere utvekslingsstudentene som hadde dratt til andre land som for eksempel Brasil, Argentina, Italia osv. sleit etter at de kom tilbake. Og at de måtte ta andre året om igjen. Han sa også at skolesystemet var anderledes fra det vi har hjemme og det man har argentina.. Alt i alt så anbefallet han meg til å dra til USA....
    Ble derfor ganske usikker på hva jeg har lyst til... :S

    En ting jeg vet (tror) ganske sikkert er at jeg vil et år til utlandet...(har hatt lyst til det siden 7-8. klasse. Jeg hadde veldig lyst til å dra til Argentina, men pga. det rådgiveren sa, er jeg ikke helt sikker.. wæææ. har du noen tips. (lånte du bøker før du dro, som i norsk, matte, historie, naturfag osv.) Føler du at du henger litt etter. haha, ble mange merkelige spørsmål her, men ble så usikker på hvilket land jeg skal ta etter denne praten.. :S Er heller ikke spesiellt god i spansk... Skjønner bare noen få ord i en samtale, om jeg er så heldig..

    Elsker bokstavelig talt bloggen din!

    Kos deg videreeeee :D

    SvarSlett